Hauptseite » 2010 » Februar » 6 » Velja Ilić u bolnici posle napada
2:20 AM
Velja Ilić u bolnici posle napada
Beograd -- Velimir Ilić, nakon što ga je na skupu Nove Srbije u centru Beograda pesnicom u glavu udario Dejan Stojadinović, noć će provesti u Kliničko-bolničkom centru.


Napad na Velimira Ilića (FoNet)
Lider Nove Srbije Velimir Ilić napadnut je danas u centru Beograda tokom stranačke akcije. Njega je pesnicom u glavu udario Dejan Stojadinović. Ilić je, posle pregleda, zadržan u bolnici. Policija je saopštila da je Stojadinović zadržan u pritvoru i da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Inače, kada su, posle napada na Ilića, pripadnici Nove Srbije nasrnuli na Stojadinovića, povrede glave i šake je zadobio i jedan policajac, koji je prebačen u Urgentni centar.

Usred davanja izjave novinarima, na predsednika Nove Srbije Velimira Ilića, nakon psovki, nasrnuo je Dejan Stojadinović, čovek koji je stajao među okupljenim građanima.

Policija privodi Dejana Stojadinovića (Tanjug)
Od Ilića su ga odvukli članovi Nove Srbije, a potom i policija. Međutim napadač ne posustaje, ali iako je sam, nastavlja da preti sve većoj grupi članova Ilićeve stranke.

Vidno iznervirani stranački prvaci i aktivisti, uprkos prisustvu policije, pokušavali su do dođu do čoveka koji je povredio Ilića, sve dok ga policajci nisu odvukli u haustor zgrade u neposrednoj blizini odnosno dok nije stiglo policijsko pojačanje.

Desetak minuta nakon napada, muškarca kog je policija sve vreme čuvala nakon hapšenja, odveli su u stanicu.

Aufrufe: 601 | Hinzugefügt von: deki71 | Rating: 0.0/0
Kommentare insgesamt: 0
Vorname *:
Email *:
Code *: