Hauptseite » 2010 » Februar » 11 » "Morava" i dalje potapa narkodilere
11:56 PM
"Morava" i dalje potapa narkodilere
Ministar policije Ivica Dačić navodi da je u policijskoj akciji "Morava" do sada uhapšeno 1.695 osoba i da su podnete 1.034 krivične prijave.
U policijskoj akciji "Morava" do sada je uhapšeno 1.695 lica i podnete su 1.034 krivične prijave, izjavio je zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.


U okviru te akcije zaplenjeno je 210 kilograma opojne droge, 60 komada oružja, više hiljada komada municije i velika količina falsifikovanih novčanica, rekao je Dačić agenciji Tanjug.
Prema njegovim rečima, akcija "Morava" je sastavni deo ukupne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, sa posebnim akcentom na borbu protiv ilegalne trgovine narkoticima, koja se koordinirano sprovodi zajedničkim akcijama sa Ministarstvom pravde i bezbednosnim službama, u okviru Saveta za nacionalnu bezbednost.
"Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa tužilaštvom, nastaviće akciju 'Morava' i presecanje i paralisanje mreže dilera droge", naglasio je Dačić.
Akcija "Morava" počela je 31. oktobra prošle godine i usmerena je ka razbijanju narkodilera koji prodaju narkotike u blizini obrazovnih ustanova i po raznim objektima gde se okupljaju pretežno mladi.
Aufrufe: 1072 | Hinzugefügt von: deki71 | Rating: 0.0/0
Kommentare insgesamt: 0
Vorname *:
Email *:
Code *: